Κέρο-ερωτήσεις Νοεμβρίου - Lovepotion

Κέρο-ερωτήσεις Νοεμβρίου

  • Μπορούμε να κάψουμε το κερί μέχρι τέλους;
Θα λέγαμε όχι! Να αφήνετε μερικούς πόντους από τον πάτο του ποτηριού και να μην το αφήνετε να κάψει μέχρι τέλους διότι μπορεί να ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία και πιθανών να έχει επιπτώσεις στην επιφάνεια που ακουμπάτε το ποτήρι σας.
  • Το ποτήρι του κεριού το πετάμε μόλις τελειώσει το κερί;
Τα ποτήρια που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε τα κεριά μας είναι ιδανικά ώστε να τα κρατήσετε και μετέπειτα ώστε να τα χρησιμοποιήσετε για οποιαδηποτε χρήση επιθυμείτε. Για να βγάλετε τα υπολείμματα κεριού από το ποτήρι αρκεί μόνο να ρίξετε καυτό νερό και το κερί που απέμεινε θα ανέβει στην επιφάνεια!
  • Το ξύλινο φυτίλι σβήνει συνέχεια, τι φταίει;

Το ξύλινο φυτίλι είναι ποιο ιδιαίτερο από ότι έχουμε συνηθίσει. Είναι αλήθεια οτι κατά την διάρκεια της κάυσης υπάρχει περίπτωση να σβήσει, συνήθως οφείλεται στο μήκος του φυτιλιού, πάντα το ξύλινο φυτίλι πρέπει να το κόβουμε στα 2mm πριν την καύση! 

  • Το ξύλινο φυτίλι δεν έχει έντονη φλόγα, γιατί;
Κόψτε / Τριμμάρετε το φυτίλι στα 2mm, και καθαρίστε τυχόν λιωμένα κερία γύρω του! Συνήθως αυτό είναι το πρόβλημα!
  • Πόσα Drops χρειάζονται για να μυρίσει όλο το σπίτι
Αρκούν 2 με 3 Drops ώστε το μεγαλύτερο κομμάτι του χώρου σας να γεμίσει με κάποιο υπέροχο άρωμα για τις επόμενες 4 ώρες! Φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε ξεκινώντας με 1 ή 2 στην αρχή ώστε να δείτε τι σας βολεύει!


  • Έχουν ημερομηνία λήξης τα κεριά;

Ο γενικός κανόνας είναι να κάψετε ένα κερί μέσα σε ένα χρόνο από το άνοιγμα του. Ενώ ένα κερί μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οποιοδήποτε άρωμα ή χρώμα τελικά θα ξεθωριάσει. Εάν αποφασίσετε να αποθηκεύσετε το κερί σας, τυλίξτε το σε σελοφάν και φυλάξτε το σε δροσερό, ξηρό μέρος. Αυτό θα εμποδίσει την υγρασία, το φως και τον αέρα να το επηρεάσουν.

  • Ποιά κεριά διώχνουν τα κουνούπια;

Η σύντομη απάντηση είναι κανένα. Τα κεριά Citronella πωλούνται συνήθως με ισχυρισμούς ότι κρατούν μακριά τα κουνούπια, αλλά έρευνες δείχνουν ότι δεν είναι πιο αποτελεσματικά από τα κανονικά κεριά, τα οποία δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να καλύψετε το δέρμα σας και να ψεκάσετε με απωθητικό που περιέχει Deet.

  • Γιατί τα κεριά είναι τόσο δημοφιλή;

Τα κεριά είναι ένα από τα πιο ευχάριστα, οικονομικά και εύκολα προσβάσιμα είδη πολυτελείας. Εμπλουτίζουν το σπίτι με χρώμα και άρωμα και μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης ζεστασιάς και ατμόσφαιρας επιτρέποντας μια αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας.

 By Lovepotion.gr

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.