Μασάζ με κερί σόγιας - Δεκάλογος - Lovepotion

Μασάζ με κερί σόγιας - Δεκάλογος

Ένα διαφορετικό είδος μασάζ από αυτά που γνωρίζουμε είναι και το μασάζ με κεριά. Αυτή η μοναδική θεραπεία χρησιμοποιεί ένα κερί με βάση το έλαιο σόγιας το οποίο θερμαίνετε σε μία θερμοκρασία που μπορεί στη συνέχεια να χυθεί στο δέρμα και να κάνετε μασάζ. Είναι πραγματικά μια εξαιρετική θεραπεία για γυναίκες και άνδρες καθώς ενυδατώνει το δέρμα και ανακουφίζει από το άγχος και τους μυϊκούς πόνους. Καθώς το μασάζ με κεριά δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο θεραπείες όπως Hot Stones, Αιθέρια Έλαια κ.λπ., σκέφτηκα να σας δώσω δέκα συναρπαστικά στοιχεία για τα κεριά σόγιας για να σας βοηθήσω να δείτε τα οφέλη!

 

  1. Το λάδι σόγιας απορροφάται εύκολα από το δέρμα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό μέσο για μασάζ.

  2. Το σογιέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε που χρειάζεται το δέρμα.

  3. Το δέρμα σας αφήνεται με μια αίσθηση θρέψης, ενυδάτωσης, απαλότητας και αναζωογόνησης μετά το μασάζ.

  4. Το σογιέλαιο μπορεί να αντικαταστήσει τις ακριβές καλλυντικές κρέμες και λοσιόν που μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι τόσο «φυσικές» όσο νομίζετε.

  5. Το σογιέλαιο έχει αναφερθεί ότι δυνητικά βοηθά στην ανακούφιση καταστάσεων όπως το ξηρό και σκασμένο δέρμα, η ψωρίαση, το έκζεμα, οι σκασμένες φτέρνες και τα τραχιά πετσάκια.

  6. Πολύ λίγη αιθάλη παράγεται από το κάψιμο των κεριών σόγιας.

  7. Τα κεριά σόγιας πιστεύεται ότι έχουν θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες κάνοντας το δέρμα σας να αισθάνεται εμπλουτισμένο και απαλό.

  8. Τα κεριά μασάζ από λάδι σόγιας είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση στο σώμα.

  9. Το «κερί» λιώνει σε θερμοκρασία που δεν απέχει πολύ από τη θερμοκρασία του σώματος, αλλά αφήνει την αίσθηση του ζεστού και του "πολυτελές" στο δέρμα.

  10. Τα κεριά σόγιας έχουν προστιθέμενα αιθέρια έλαια για αντιοξειδωτικές, χαλαρωτικές, αναζωογονητικές ιδιότητες. Τα κεριά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και καίγονται καθαρά.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.